Вдъхновени от Арктика - Bering

Вдъхновени от красотата на  Арктика, часовниците Bering са отражение на съвършените форми на леда. Всеки модел залага на изчистените линии и ясните форми. Минималистичният датски дизайн се съчетава с оптималната здравина на материала, създавайки елегантност и красота. Всяка колекция на марката е проектирана, така че да може да се носи както от мъжете, така и от жените. 

Това е, което казваме ние за часовниците Bering.

Но какво мислите Вие? Като нова марка в нашият магазин, ние разбира се искаме да Ви дадем повече информация за нея. Но в тази статия ще подходим по различен начин. Ще избягаме от  стереотипите и няма да Ви говорим за историята на марката. Вместо това  ще Ви представим Bering по един нов начин. Чрез мнението на клиенти, които вече са избрали своя часовник Bering.

Вдъхновени от красотата на  Арктика, часовниците Bering

Попитахме наша дългогодишна клиентка на магазин за часовници Реакшън: "Какво бихте казали за часовниците Bering?". Eто и какво ни отговори тя: 

- Изключително леки и удобни. Затова и си купих такъв. Стилни са и подхождат на всеки мой тоалет. Часовникът е страхотен аксесоар, който мога да комбинирам с всяка дреха в гардероба ми. Благодаря Ви, че ми дадохте възможност на имам такова "бижу"!

С това ще приключим днешната статия. Следете нашия блог, защото ние ще продължаваме да Ви даваме актуална информация за нашите часовници. Очаквайте ни скоро!


  Интересни факти