Поглед към бъдещето с часовниците Luminox

Поглед към бъдещето. По този начин много от нашите клиенти определят часовниците Luminox. Неоспорим лидер на пазара, швейцарската марка продължава да привлича вниманието към себе си с последните си колекции. А това само още повече затвърждава резултата от най-известният им часовник - Luminox Navy SEAL, които през далечната 1993 година компанията изработи по специална поръчка на морските тюлени.

Превърнал се в хит и до днес дизайнерите на марката успяват да поддържат доброто име с безкомпромисното качество на всеки един от продуктите, минал през ръцете им. Впечатляващият дизайн се обединява в едно със здравината и функционалността. Всичко, което един мъж би желал от своя часовник.

В тази статия, отново ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение за себе си. Ще Ви представим мнението на един от клиентите ни, избрали да закупят от Магазин за часовници Реакшън своя часовник Luminox.

Поглед към бъдещето с часовниците Luminox

Попитахме:  „Защо избрахте да си вземете часовник Luminox?”. Eто какво ни отговори:

Здравейте, избрах точно този часовник, защото отговаря изцяло на моя начин на живот. Динамичен и изпълнен с предизвикателства. Използвам го по всяко време в ежедневието си и докато спортувам. Не се разделям с него дори в басейна, а слабата светлина вече не ме притеснява. Каквото и да стане съм винаги в крак с времето.

Надяваме се да сме Ви били полезни и да се видим скоро в нашия магазин в град Варна.  Но, ако вече сте избрали своя часовник споделете ни своето мнение. Изпратете ни Ваша снимка с него и ни кажете какво мислите на имейл reaction_@abv.bg или на лично съобщение във Facebook страницата ни.


  Интересни факти