Разхлада през лятото с Ice Watch

Модерни, цветни, зашеметяващи. Ако искате да бъдете неотразими по всяко време, часовниците на Ice Watch са точно това, което търсите. Макар и с не толкова богата история, бранда още от създаването си през 2007 година успява да се наложи на пазара. Доказателство за това е присъствието му в над 75 страни по света. Това се дължи не само на таланта на дизайнерите, които продължават да предлагат актуални модели с всяка следваща колекция, но и на желанието на марката да отрази ежедневието на сегашното общество. Индивидуални цветове, дизайни и функционалност. Часовниците на Ice Watch могат да се адаптират към всeки стил.

В тази статия продължаваме да Ви представяме света на часовниците през Вашите очи. Но този път ще Ви помогнем да научите малко повече за най-новата марка часовници, намерила място в нашия магазин. Ще Ви запознаем с мнението на наша клиентка, която закупи своя часовник Ice Watch от нас.

Разхлада през лятото с Ice Watch часовниците

Попитахме: "Защо избрахте Ice Watch? С какво Ви впечатли марката?".

- Обичам да съм в крак с времето и държа никога да не закъснявам. Затова не мога да изляза навън без моят часовник. Следя Facebook страница Ви от доста време и когато видях моделите на Ice Watch се влюбих в тях от пръв поглед. Толкова цветни, весели и енергични. Точно като мен. Сигурна съм, че с новия си часовник, лятото ще бъде още по-прекрасно. 

Ако и Вие искате да се подготвите за лятото, заповядайте в нашият магазин. Нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете подходящия за Вашия стил часовник. Очакваме Ви!


  Интересни факти