Мис България 2021 г.

На 20 ноември в град София се проведе националният конкурс за красота „Мис България”. За престижната титла се бориха 16 момичета, победителки на регионални конкурси от цялата страна.

  • Титлата спечели  Сара Младенова от Шумен – 17-годишна, ученичка в Хуманитарна гимназия и национален състезател по фехтовка.
  • Първа подгласничка на победителката е Стела Гечева от Плодив. Студентка в Медицинския колеж.
  • Втора подгласничка е Ина Мархолева от Бургас. Учи реклама в София и от години е част от вокален ансамбъл „Фортисимо“.
  • Трета подгласничка е Мария-Михаела Вълчева от София. Студентка по маркетинг в Икономическия университет.

За първа година беше връчена още една титла - МИС БЪЛГАРИЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ. Тя беше връчена на Стефани Карова от Варна, която беше избрана и за лице на фирма Reaction. Студент по Маркетинг в Икономическия университет във Варна. Стефани ще представи страната ни на международния конкурс Мис Интернешънъл – японски международен конкурс за красота. 


Магазин за часовници Reaction за поредна година беше част от спонсорите на конкурса. Специални подаръци бяха предоставени на всяка от участничките, а за победителките подготвихме неповторими награди.

На всяка от участничките бяха предоставени бижута на гръцката марка Visetti. Дизайнът им се откроява с нежност, изящество и фокус към детайла. Всяка от подгласничките получи бижута и дизайнерски слънчеви очила на марката QUAY. А на победителките бяха предоставени часовници на най-новата ни марка – GANT. За първи път в България, водеща марка в света – семпли и елегантни. Очаквайте ги скоро в търговската мрежа. 


  Новини