0
Желани продукти 0
Сравнение на продукти 0

Luminox

Luminox

Преди 32 години марката Luminox е създадена на западното крайбрежие в долината Сан Фернандо, Калифорния. Историята разказва, че серията Navy SEAL е тази, която е направила Luminox известна марка. През 1992 г. Военноморските тюлени се нуждаят от по-надежден часовник за своите нощни мисии, решението се оказва Luminox. Марката е официален партньор на Военноморски тюлени, най-елитната специална част във Военноморските сили на САЩ.

Вече повече от 25 години марката си партнира с най-издръжливите морски командоси в света, за да създава и усъвършенства часовници, достатъчно здрави и полезни, за да бъдат определени като "екипировка за първа линия", за най-добрите воини.

Всяка от колекциите е специално разработена да бъде Ваш верен спътник и помощник във всички екстремни ситуации. Комбинация от уникални технологични разработки в сферата на часовникарството и невероятен опит и умения за оцеляване.

Всички часовници на марката Luminox се предлагат с 2 години международна гаранция, а фирма Реакшън е ексклузивен вносител и представител на марката за България. Показани 1 от 24 | 54 (3 Страници)