0
Желани продукти 0
Сравнение на продукти 0

Philipp Plein

Philipp Plein

Philipp Plein е немска марка, основана през 1998 г. в Мюнхен, именувана на основателя си - Филип Плейн. Предлагат артистични дрехи, аксесоари и часовници. Стилът на марката може да бъде описан като бляскав рок, открояващ се с емблематичните си елементи - кристален череп, плюшено мече и хексагон с инициалите на бранда. Ръсел Кроу, Джони Деп, Антонио Бандерас, Джъстин Тимбърлейк, Риана, Дейвид Бекъм, Наоми Кембъл, Дженифър Лопес и др. са част от световните знаменитости, които се доверяват на продуктите на Philipp Plein

Филип Плейн определя стила на марката като "висша мода с елементи на бляскава готика". Philipp Plein е предназначен за хора, които обичат да експериментират, фокусирана върху последните модни тенденции. 

Часовниците на марката се предлагат за първи път в България, а фирма Реакшън е ексклузивен вносител. Philipp Plein предлага на своите клиенти разнообразие от ексцентрични дамски и мъжки часовници, които да допълнят цялостната визия на почитателите на марката, но и за тези, които желаят нещо различно, вълнуващо и дръзко.

Емблематичните им колекции - $kull, $keleton, Queen Crystal, HYPER $PORT, както и много други, може да откриете в нашия сайт или физически, в магазина ни във Варна, ул. Княз Борис 47Показани 1 от 24 | 139 (6 Страници)