0
Желани продукти 0
Сравнение на продукти 0

Timex

Timex

Създадена през 1854 г. като Waterbury Clock Company, компанията Timex обръща 300-годишната индустрия с главата надолу. Започват да изработват зъбни колела от метал, вместо от дърво и произвеждат по-малки и по-точни механизми от всякога. В техните фабрики джобният часовник еволюира и се превръща в ръчен.

До 60-те години на миналия век часовниците на марката са били толкова евтини, красиви и издръжливи, че всеки трети часовник, продаден в Америка, е бил Timex.

Със своят дълбок иновативен дух, Timex създават часовници, които променят света. Брандът патентова технология, наречена електролуминесцентна - подсветката Indiglo® , която в последствие започва да се използва и в автомобилостроенето за осветяване на таблата на автомобилите. Мисията на Timex е да отговори на цената, която всеки може да си позволи, и да предостави перфектното качество, което да радва поколения наред поради техния непреходен дизайн и устойчивите материали вложени с любов в изработката на всеки един часовник Timex.

Всички часовници на марката Timex се предлагат с 2 години международна гаранция, а магазин Реакшън е ексклузивен вносител и представител на марката за България. Показани 1 от 24 | 50 (3 Страници)