Facebook Pixel Reaction

Часовници Adee Kaye - Магазин Реакшън


Adee Kaye е една от най-известните американски марки часовници. Моделите им са изработени изцяло от стомана и диаметъра на корпуса им е над 40 мм. Фирмата е известна с това, че използват стилове и процеси, които много от по-големите марки дори не са се замисляли да използват. В своите иновации те внедряват процесии и технологии, които не само залагат на функционалността, но и на астралната визия на часовниците. Дизайнерите на компанията са успели да създадат удобни модели, които да съчетаят практичността с красивите дизайни.

Една от отличаващите се черти на бранда е, че привлича хора, които залагат на изискания стил. Хора, които не само знаят какво искат, но не се интересуват от това колко трябва да платят, за да достигнат до съвършенството. Добавяйки това до наблюдението, че всички клиенти на марката са изключително доволни, можем да заключим, че Adee Kaye знаят как да правят превъзходни часовници. Всяка следваща колекция се отличава с още по-съвършени форми и стил. 

Магазин за часовници Reaction е официален представител на марката Adee Kaye за България. При нас можете да откриете актуални модели, които ще пленят вниманието Ви и ще Ви накарат да поискате да ги притежавате.

Всеки един от часовниците може да бъде закупен с безлихвен лизинг като осигуряваме безплатна доставка и гравиране.

Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпроси относно моделите или искате да научите актуалните ни оферти. Можете да ни посетите в магазина ни в град Варна на булевард Княз Борис I №47 или се свържете с нас на телефон: 052 603 789.

часовник Adee kaye Ak7234-M

  Спортно-елегантен мъжки хронограф с каишка от естествена кожа и стоманен корпус . ..

287.00 лв. 575.00 лв. без ДДС: 287.00 лв.

часовник Adee kaye Ak7234-M

  Спортно-елегантен мъжки хронограф с каишка от естествена кожа и стоманен корпус . ..

287.00 лв.575.00 лв. без ДДС: 287.00 лв.

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)

Часовници, Adee, Kaye, Всички, марки, часовници