adwise

Всички марки часовници Часовници Cover

Часовници Cover

Часовници Cover са една от най-известните швейцарски марки, които присъстват на нашия пазар. Фирмата има не само дългогодишен опит в изработването на часовници, но и традиции, които са успели да се запазят и до днес. Още с представянето на първия си часовник през 1999 година, марката успява да привлече вниманието към себе си, давайки силна заявка за развитието си. Този успех се дължи не само на изкусните дизайни, но и на желанието им да произвеждат висококачествени продукти на достъпни цени.

Техните часовници са уникални по дизайн, притежават завладяващ стил и са произведени от най-добрите швейцарски кварцови механизми. Характерно за тях е, че са направени изцяло от стомана със сапфир стъкло.

Днес, часовниците на Cover са символ на иновативния дизайн, който следва пулса на времето. Хората ги обичат, защото съчетават в себе си традициите и модните тенденции на нашето време.

Всички часовници на Cover са с попълнена и подпечатана международна гаранционна карта.

Магазин за часовници Reaction е официален представител на марката на Cover за България. При нас можете да откриете актуални модели, които ще пленят вниманието Ви и ще Ви накарат да поискате да ги притежавате.

Всеки един от часовниците може да бъде закупен с безлихвен лизинг като осигуряваме безплатна доставка и гравиране.

Не се колебайте да ни потърсите, ако имате въпроси относно моделите или искате да научите актуалните ни оферти. Можете  да ни посетите в магазина ни в град Варна на булевард Княз Борис I №47 или се свържете с нас на телефон: 052 603 789.

В тази категория няма продукти.