0
Желани продукти 0
Сравнение на продукти 0

Декларация за поверителност

Фирма Реакшън ЕООД е регистриран администратор на лични данни в Комисия за защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница.

Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта.

Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

Важно

Като използвате този сайт Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Нормативна основа

Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни.

Вашите лични данни

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас.

Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до Вашите лични данни

При получаване на писмена молба от Ваша страна, можем да Ви разкрием Вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

Приложимо право

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Общи условия за защита на личните данни

Търговецът се задължава да защитава личните данни предоставени му от потребителя, който ги въвежда при попълване на формата за регистрация при подаване на заявка за покупка. Търговецът е длъжен и има право да използва личните данни предоставени му от потребителя само и единствено за целите свързани с покупката на поръчаният от потребителя продукт. Търговецът гарантира, че личните данни, които му се предоставят от потребителя няма да бъдат достояние по никакъв начин на трето лице или да бъдат използвани за дейност, която не е свързана с покупка, която е заявена от клиента.

Търговецът е длъжен да вземе под внимание всички необходими мерки за защита на личните данни предоставени му от клиента като се придържа стриктно към Закона за защита на личните данни.

Търговецът от своя страна може да съхранява данните на клиента, освен ако клиента посочи своето изрично несъгласие за това.

За да бъдат личните данни на клиента защитени, търговецът се задължава когато клиента направи регистрация в сайта, данните които са му предоставени да бъдат изпратени директно на посочената от клиента електронна поща, за да не достига предоставената информация до трети лица.

Търговецът се задължава в случай, че клиента изисква от него да му бъде представена информация относно клиенсткият му акаунт създаден при регистрация в сайта, съответната информация да му бъде предоставена на посочената прирегистрация електронна поща.

Търговецът си запазва правото да обработва и съхранява информация относно дейността, която клиента извършва в процеса на използването на сайта.Потребителят може по всяко време да подаде заявка към търговецът да закрие създаденият от него акаунт, както и изтриване на цялата информация, която се съхранява за него в базата данни на сайта.

Търговецът от своя страна има право да изисква от клиента при определени обстоятелства да предостави доказателство за истиността на предоставените му лични данни.

GDPR ИНСТРУМЕНТИ

GDPR отчет за лични данни

GDPR изтриване на лични данни

Промоции
Гривна Emporio Armani EG3387040
-35%

138.57 лв.213.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Гривна Emporio Armani EG3419710
-10%

191.86 лв.213.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Гривна Emporio Armani EGS2575221
-35%

164.00 лв.252.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Гривна Fossil JF00510797
-10%

83.87 лв.93.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Гривна Fossil JF84196040
-10%

100.94 лв.112.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Гривна Fossil JFS00526040
-35%

75.00 лв.115.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Гривна Skagen SKJ0092040
-35%

100.43 лв.155.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Гривна Skagen SKJ1309040
-35%

62.92 лв.97.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Гривна Skagen SKJ1333040
-35%

62.29 лв.96.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Колие Emporio Armani EG3317040
-35%

164.00 лв.252.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Колие Emporio Armani EGS2582221
-35%

227.56 лв.350.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Колие Fossil JF00899797
-10%

86.98 лв.97.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Колие Fossil JFS00528040
-10%

122.96 лв.137.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Колие Skagen SKJ0080040
-35%

75.00 лв.115.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Комплект Emporio Armani EG3390221
-35%

189.42 лв.291.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Комплект Emporio Armani EGS2587221
-35%

164.00 лв.252.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Комплект Emporio Armani EGS2625040
-35%

176.71 лв.272.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Обеци Skagen SKJ0617791
-35%

75.00 лв.115.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Обеци Skagen SKJ0736040
-35%

62.29 лв.96.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Обеци Skagen SKJ0853791
-10%

85.38 лв.95.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Пръстен Skagen SKJ0091040 160
-35%

62.29 лв.96.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-13043-321
-45%

575.50 лв.1 046.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-13073-281
-45%

604.12 лв.1 098.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-13073-822
-45%

679.64 лв.1 236.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-13154-841
-45%

656.40 лв.1 193.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-13155-247
-45%

749.34 лв.1 362.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-13180-240
-45%

607.77 лв.1 105.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-23144-241
-45%

457.18 лв.831.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-33016-941
-45%

285.06 лв.518.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-63156-741
-45%

553.99 лв.1 007.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Bruno Sohnle 17-93133-942
-45%

673.83 лв.1 225.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES3203
-10%

324.80 лв.361.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES3282
-10%

278.34 лв.309.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES3546
-10%

317.12 лв.352.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES3843
-10%

230.13 лв.256.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES4318
-10%

278.34 лв.309.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES4432
-10%

238.91 лв.265.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES4433
-10%

238.91 лв.265.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES4502
-10%

201.17 лв.224.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5106
-10%

344.22 лв.382.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5108
-10%

359.34 лв.399.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5167
-10%

342.02 лв.380.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5187
-10%

227.56 лв.253.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5208
-10%

227.56 лв.253.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5216
-10%

342.03 лв.380.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5217
-10%

351.04 лв.390.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5219
-10%

342.14 лв.380.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5264
-10%

322.92 лв.359.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil ES5280
-10%

322.92 лв.359.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Fossil FS5061
-10%

319.50 лв.355.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след: