Разхлада през лятото с Ice Watch

Разхлада през лятото с Ice Watch

Модерни, цветни, зашеметяващи. Ако искате да бъдете неотразими по всяко време, часовниците на Ice Watch са точно това, което търсите. Макар и с не толкова богата история, бранда още от създаването си през 2007 година успява да се наложи на пазара.


Модерни, цветни, зашеметяващи. Ако искате да бъдете неотразими по всяко време, часовниците на Ice Watch са точно това, което търсите. Макар и с не толкова богата история, бранда още от създаването си през 2007 година успява да се наложи на пазара. Доказателство за това е присъствието му в над 75 страни по света. Това се дължи не само на таланта на дизайнерите, които продължават да предлагат актуални модели с всяка следваща колекция, но и на желанието на марката да отрази ежедневието на сегашното общество. Индивидуални цветове, дизайни и функционалност. Часовниците на Ice Watch могат да се адаптират към всeки стил.

В тази статия продължаваме да Ви представяме света на часовниците през Вашите очи. Но този път ще Ви помогнем да научите малко повече за най-новата марка часовници, намерила място в нашия магазин. Ще Ви запознаем с мнението на наша клиентка, която закупи своя часовник Ice Watch от нас.

Разхлада през лятото с Ice Watch часовниците

Попитахме: "Защо избрахте Ice Watch? С какво Ви впечатли марката?".

- Обичам да съм в крак с времето и държа никога да не закъснявам. Затова не мога да изляза навън без моят часовник. Следя Facebook страница Ви от доста време и когато видях моделите на Ice Watch се влюбих в тях от пръв поглед. Толкова цветни, весели и енергични. Точно като мен. Сигурна съм, че с новия си часовник, лятото ще бъде още по-прекрасно. 

Ако и Вие искате да се подготвите за лятото, заповядайте в нашият магазин. Нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете подходящия за Вашия стил часовник. Очакваме Ви!


Add Comment