TW Steel - гарантирана устойчивост

TW Steel - гарантирана устойчивост

Готови ли сте за лятната ваканция? Пригответе багажа си и се насочете към следващата си дестинация с нов ръчен часовник. Но, ако все още не сте избрали своя часовник, не се притеснявайте. Ние ще Ви помогнем отново да вземете най-доброто решение за себе си.


Готови ли сте за лятната ваканция?

Пригответе багажа си и се насочете към следващата си дестинация с нов ръчен часовник. Но, ако все още не сте избрали своя часовник, не се притеснявайте. Ние ще Ви помогнем отново да вземете най-доброто решение за себе си. Ако сте любители на екстремните изживявания и ежедневието Ви е динамично, тази статия е точно за Вас! Отделете минутка, за да я прочетете, защото днес ще Ви представим най-новата марка в нашият магазин - TW Steel.

Холандската марка започва своя дълъг път през далечната 2005 година. Марката още с първият си часовник дава силна заявка, че знае от какво се нуждаят съвременните мъже и са готови да им го предоставят. Ако се вгледате малко повече във всичките им модели ще забележите, че те се отличават със стоманеното си покритие. Като в допълнение на това някой от сериите се отличават и с PVD покритие. По този начин можете да сте сигурни, че каквото и да правите Вашият часовник ще се запази във времето и няма да се надраска.

Формата и размерът им само допълват тяхната уникалност. Комбинирайки ги с функционалността и швейцарския стандарт, можем да заявим, че TW Steel има какво да Ви предложи!

Точно и заради това часовниците на TW Steel стават много бързо хит на пазара. Популярността им допълнително нараства, когато те са предпочетени от известни личности като бившия пилот от Формула 1 - Дейвид Култард и небезизвестния турски актьор Къванч Татлату.

Готови ли сте за лятната ваканция

Изглеждат добре нали? 

В магазин за часовници Реакшън ще откриете този и още много модели часовници на TW Steel. Заповядайте при нас и нашите консултанти ще Ви отговорят на всичките Ви въпроси и ще Ви помогнат да изберете подходящия часовник за Вашият начин на живот. Но допълнителна помощ никога не е излишна. Затова, за да Ви помогнем да най-добрия избор за себе си, попитахме един от нашите многогодишни клиенти: „Защо избрахте да закупите часовник на TW Steel?”.

Ето и какво ни отговори той:

- Животът ми е динамичен и изпълнен с напрежение и затова за мен е много важно моят часовник да ми показва винаги точното време и да е устойчив, за да не се притеснявам за него. Купих си ТW Steel, тъй като часовниците на марката имат отличаваща визия, различен е и се забелязват.

Ако и Вие имате нужда от нов часовник, не се колебайте, а се свържете с нас или заповядайте в магазина ни в град Варна.


Add Comment