0
Желани продукти 0
Сравнение на продукти 0

Коледно пазаруване на часовници

С приближаването на коледните и новогодишни празници, отново ни отнася характерната за това време на годината предпразнична еуфория и треска. Освен, че започваме да търсим нови и различни начини за украсата на нашия дом, или на празничната трапеза, насочваме вниманието си и към избора на подаръци за семейството, близките и приятелите. За жените това е един малък празник, но за голяма част от мъжете е просто задължение, на моменти леко досадно. Според допитване на британския “Дейли експрес”, свързан именно с подбора на подаръци от страна на мъжете и жените показва, че за 85% от силната половинка на населението избора и купуването на подаръците е истинско мъчение и биха искали да се спасят от него възможно най – бързо. Един на всеки петима мъже признава, че отлага предпразничното пазаруване колкото се може повече във времето. Десет на сто от тях пък не крият, че обстановката и цялата еуфория по празниците ги изнервя. Е, за разлика от тях пък ние жените изготвяме предварително цели списъци и възможни резервни варианти, които да ни помагат в пазаруването. Отделяме и специално време на тези магазини и търговски центрове, които предлагат новогодишни отстъпки, за да можем да намерим хем нещо качествено, хем на добра цена. Стараем се да подходим с вкус и да се влияем от личните предпочитания на нашите роднини и приятели. Настройваме се още по – празнично покрай тези приготовления. Такъв тип проучвания показват, че 45% от дамите още в края на месец октомври са приключили с избора на подаръци за Коледа, тъй като са започнали да разучават и търсят идеи няколко месеца преди това. Нашите силни половинки пък често избират нещо в последната минута (господа, молим ви за малко по – сериозно отношение, то ще ни накара да се усмихваме през цялата нова година.)

В края на изследването си, учените от Великобритания са определили седем типа купувачи, сравнявайки ги с птици:

  • Ястреб – той е търсач на най – изгодните сделки в пазаруването, следи за намаленията месеци преди празниците.
  • Бухал – така е наречен мъдрият купувач, който планира внимателно преди да предприеме пазаруване и има списък с имена на хората, за които да избере подаръци.
  • Лебед – е видът купувач, който преглежда от витрина на витрина, проучва как стоят нещата и с онлайн продуктите в различни сайтове и трупа идеи. Те не бързат с покупките, подбират грациозно и деликатно.
  •  Паун – както се досещате неговата красива украса се свързва с изключителния ентусиазъм на този купувач. Винаги е свръх напрегнат и емоционален при покупките.
  • Пиле – пилетата купуват в последните минути, не са особено въодушевени и напрегнати от покупките (какво завидно спокойствие).
  • Патица – тези търсачи на подаръци са винаги усмихнати и жизнерадостни, обикновено обикалят магазините заедно с малките си деца.
  • Фламинго – тази по - особена птица обича да съчетава пазаруването с личното удоволствие и разпускане. Не пропускат да се поглезят междувременно като се отбият до някои сладкарници.

 

Определено всеки от нас може да се причисли към една от тези категории при пазаруването.

При друго проучване направено у нас се отчита, че харчим средно около 225 лв. за подаръци на най – близките ни хора. За тях се падат по около 50 лв. на човек, а за останалите ни приятели – около 25 лв. Само 11 от анкетираните казват, че ще закупят подарък и за свои колеги. Според проучването в сравнение с миналата година, тази отделяме с 2 лв. повече за новогодишните покупки. От гледна точка на подаръците, в зависимост от това дали са за женската половина или мъжката, имаме огромен избор. Разнообразието е пълно, не само в търговските обекти, но вече и онлайн. Все повече хора избират именно втория вариант, тъй като е по – удобен и практичен. Той гарантира оригиналност ако търсим по – усърдно. Много от предложенията в интернет са по - различни и не се намират в магазините. Най – честите подаръци, които радват нежните половинки са бижутата, елегантните дрехи, или парфюми. Въпреки недоволството на силните половинки от коледното пазаруване, те все пак ще останат доволни от един практичен подарък. Можем да се спрем на стилен часовник, парфюм  или други аксесоари, в зависимост от това какви са неговите хобитата и на кой спорт е любител. Часовникът е символ на престиж и на точност. Той е аксесоар, който е най – често използван от мъжете. Спираме се по – конкретно на ръчните часовници, тъй като в момента се предлагат намаления, от които можем да се възползваме.

Онлайн магазин за часовници Reaction присъства успешно на пазара вече повече от 20 години в САЩ, а от 2007 г. и в България – в град Варна. Тяхната дейност е свързана с вноса и износа на известните марки часовници и бижута. Те са официални представители на световно известни марки като Skagen, GF Ferre, Kenneth Cole, Daniel Wellington, Clause, Fendi, Gaga Milano, Nixon, Ted Baker и Luminox. Фирмата е гаранция за високо качество на аксесоарите като се предлага и кредит с 0 оскъпяване.

Един от брандовете - Daniel Wellington включва часовници, които се произвеждат в Швеция. Часовниците се отличават с характерния за марката  изчистен дизайн, а всеки един модел има възможност за много лесна подмяна на каишката – кожена или текстилна.  По този начин визията ни винаги може да бъде различна според стила ни през седмицата. Всеки един от часовниците притежава международна гаранционна карта. Могат да бъдат закупени с безлихвен лизинг, плюс безплатна доставка и гравиране.

Друга световна марка, чиито аксесоари са включени в техния каталог са часовниците Skagen. Те са датска фирма, която е единствената в България с постоянна международна гаранция. Моделите им са изработени от хипоалергична стомана, втвърдена стомана или титан. Характерното за техните модели е, че имат много изчистен дизайн, а дебелината на корпуса им е 6 мм. Най – тънкият модел в колекцията им е с дебелина на корпуса 4,3 мм. И тези модели са с безлихвен лизинг и международна гаранционна карта.

Часовниците Breil са италианска компания, част от Binda Group. Тя се отделя като самостоятелна марка под името Breil и започва производството и лицензирането на свои часовници за други известни компании като Dolce & Gabanna и Moschino. Моделите са в елегантен италиански стил, а конструкцията им е олекотена и с винаги уникален дизайн. Световно известни посланици на марката  са Чарлийз Терон и Едуард Нортън.

Коледно пазаруване на часовници

Промоции
Гривна Cluse CLJ10011
-40%

46.80 лв.78.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Philipp Plein PWHAA0221
-50%

245.00 лв.490.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Philipp Plein PWHAA0421
-50%

245.00 лв.490.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Philipp Plein PWHAA0521
-50%

293.00 лв.585.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Philipp Plein PWHAA1421
-50%

360.00 лв.720.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Philipp Plein PWHAA1522
-50%

293.00 лв.585.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след:
Часовник Philipp Plein PWHAA1822
-50%

293.00 лв.585.00 лв.

Побързай!
Промоцията свършва след: