Партньорска програма

Благодарим Ви, че проявявате интерес да станете партньор на Reaction BG. Нашата партньорска програма е Вашата възможност да растате с нас и да рекламирате продукти в коiто наистина вярвате.


Ние не търсим просто хора с много последователи. Търсим хора, които са активни в социалните мрежи, имат добри фотографски умения, публикуващи редовно висококачествено и ангажиращо съдържание, но най-важното е, че търсим хора, които споделят страстта ни към модата и елегантния стил.


Предимства на нашата партньорска програма:

  • 10% комисионна при всяка продажба;
  • Уникален код за отстъпка, който Вашите последователи могат да използват;
  • Отчитане и проследяване на продажбите в реално време;
  • Месечни раздавания, промоции и новини;
  • Покана в нашата група за партньори, където може да споделяте идеи, да обсъждате и публикувате въпроси към нас и останалите партньори;


Изисквания за нашата партньорска програма:

  • Да имате поне 5,000 последователи - Трябва да имате поне 5,000 ИСТИНСКИ И АКТИВНИ последователи поне в една от Вашите социални медии (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Tumblr, Pinterest и т.н.). Ако имате по-малко от 5,000 последователи отново може да кандидатсвате, като ще Ви одобрим, ако харесаме Вашия профил.
  • Да публикате в рамките на 7 дни - Трябва да публикувате снимки на нашите продукти в рамките на седем дни, след като сте станали наш партньор. Вашите избрани снимки трябва ясно и видимо да показват продуктите и трябва да тагнете нашия акаунт в съответната социална мрежа и да ни споменете в описанието.
  • Да публикувате поне веднъж седмично - Трябва да публиквате свои снимки или статии за нашите продукти, продажби и промоции във Вашия профил или блог, поне един път седмично, като за предпочитане е два пъти седмично. Препоръчително е да публиквате няколко пъти на седмица, но ако обикновено не публиквате толкова, не се стресирайте, а публикувайте както обикновено, все пак искаме Вашите публикации да са автентични и интересни. Ние ще Ви информираме за всички нови продукти в магазина и предстоящи промоции в нашата група за партньори.


Това е всичко! Лесно е, нали?

Ще видим реакциите на Вашите публикации или статии и ако те се справят добре, ще увеличим количеството и стойността на артикулите, които Ви изпращаме. 

Запазваме правото да събираме снимки и коментари от Вашия профил в социалните мрежи или блог относно нашите продукти. Понякога може да използваме Вашето съдържание в нашия уеб сайт или в профилите ни в социалните мрежи, като при всяко такова използване ние ще споменем Вашия профил или блог в съответната социална мрежа. Ако не сте съгласни с тези условия, моля, уведомете ни предварително.

За да кандидатсвате за наш партньор, моля попълнете формуляра намиращ се на тази страница. Включете и защо искате да станете наш партньор и всяка друга допълнителна информация, която смятате, че може да помогне.

Ако смятаме, че имате потенциал да бъдете част от нашите партньори, ще се свържем с Вас в най-кратък срок.