За нас

Собствениците на фирма “Reaction” присъстват успешно повече от 20 год. на американския пазар, а от 2007 г. и в град Варна. Основната й дейност е свързана с продажба на едро и дребно, както и внос и износ на часовници и бижута. Продуктовoто портфолио на компанията включва богат избор на висококачествени часовници и бижута.

В нашия онлайн магазин можете да намерите богата гама от дамски и мъжки часовници и бижута. Ние се стремим винаги да предлагаме на нашите клиенти най - добрите цени за всички часовници и бижута. Магазин "Реакшън" е официален представител и вносител за България на световно известните марки "Luminox", "Bering", "Lacoste", "Gaga Milano", "Visetti", "Benchmade" и "Quay Australia".

Ние сме търговски представител за гр. Варна на следните марки часовници: "TW Steel", "Hamilton", "Ingersoll", "Invicta", "Bruno Sohnle", "Mathey Tissot", "Marvin", "Roamer", "Jacques Lemans", "Rotary", "Seculus", "Junghans", "Ice Watch", "Police", "Fossil"

Магазинът се намира на бул. “Княз Борис I“ 47 и разполага с втори етаж, на който е поместена производствена зала за изработка на златна и сребърна бижутерия.

От месец май 2015 г. магазин "Реакшън" отвори врати и в хотел RIVIERA BEACH RESORT, който се намира в курортен комплекс Златни пясъци.

Награди


Грамота моден диктатор 2009Сертификат за коректна фирмаГрамота за магазин за часовници на годинатаМарка часовници с най-добър дизайн