Facebook Pixel Reaction

За нас

Собствениците на фирма “Reaction” присъстват успешно повече от 20 год. на американския пазар, а от 2007 г. и в град Варна. Основната й дейност е свързана с продажба на едро и дребно, както и внос и износ на часовници и бижута. Продуктовoто портфолио на компанията включва богат избор на висококачествени часовници и бижута.

В нашия онлайн магазин можете да намерите богата гама от дамски и мъжки часовници и бижута. Ние се стремим винаги да предлагаме на нашите клиенти най - добрите цени за всички часовници и бижута. Магазин "Реакшън" е официален представител и вносител за България на световно известните марки "Skagen", "Luminox", " GF Ferre" , "Kenneth Cole", "Daniel Wellington".

Ние сме търговски представител за гр. Варна на следните марки часовници: "Vostok-Europe", "Zeppelin", "Ingersoll", "Invicta", "Bruno Sohnle", "Mathey Tissot", "Marvin", "Roamer", "Swiss Militaire", "Rotary", "Seculus", "Junghans" , "Royal London", "Ice Watch", "Morellato"

Магазинът се намира на бул. “Княз Борис I“ 47 и разполага с втори етаж, на който е поместена производствена зала за изработка на златна и сребърна бижутерия.

От месец май 2015 г. магазин "Реакшън" отвори врати и в хотел RIVIERA BEACH RESORT, който се намира в курортен комплекс Златни пясъци.

Награди