За Нас

Собствениците на фирма “Reaction” присъстват успешно повече от 20 год. на американския пазар, а от 2007 г. и в град Варна. Основната й дейност е свързана с продажба на едро и дребно, както и внос и износ на часовници и бижута. Продуктовoто портфолио на компанията включва богат избор на висококачествени часовници и бижута.

В нашия онлайн магазин можете да намерите богата гама от дамски и мъжки часовници и бижута. Ние се стремим винаги да предлагаме на нашите клиенти най - добрите цени за всички часовници и бижута. Магазин "Реакшън" е официален представител и вносител за България на световно известните марки "Bering", "Breil", "Ice Watch", "Komono", "Nixon", "Kaweco", "Cluse".

Ние сме търговски представител за гр. Варна на следните марки часовници: "TW Steel", "Hamilton", "Ingersoll", "Invicta", "Bruno Sohnle", "Mathey Tissot", "Marvin", "Roamer", "Jacques Lemans", "Rotary", "Seculus", "Junghans", "Ice Watch", "Police", "Fossil"

Магазинът се намира на бул. “Княз Борис I“ 47 и разполага с втори етаж, на който е поместена производствена зала за изработка на златна и сребърна бижутерия.

От месец май 2015 г. магазин "Реакшън" отвори врати и в хотел RIVIERA BEACH RESORT, който се намира в курортен комплекс Златни пясъци.

Награди


От основаването си през 2008 г. фирма "Реакшън" участва в редица мероприятия и модни събития.

През 2008 година магазин "Реакшън" бе отличен с награда за първо място в категорията:

"Марки часовници с най-добър дизайн на годината",която беше връчена от модна агенция "Пауър Подиум".

През 2009 година магазин "Реакшън" бе отличен с награда за първо място в категорията:

"Магазин за часовници на годината",която беше връчена отново от модна агенция "Пауър Подиум".

Фирма"Реакшън" беше обявена за "Моден дикатор за 2009 г." от най-голямата радио медиа в България.

В началото на 2016 година ни наградиха със "Сертификат за коректна фирма" предоставен ни от "Изследователски център за клиентски мнения".


Грамота моден диктатор 2009Сертификат за коректна фирмаГрамота за магазин за часовници на годинатаМарка часовници с най-добър дизайн