0
Желани продукти 0
Сравнение на продукти 0

Афилиейт програма на фирма Реакшън

Часовниците и бижутата са аксесоари, които винаги ще са на мода. Независимо от това какъв тип аксесоар ще изберете, той ще е винаги страхотен завършек за всеки един тоалет. Точно поради тази причина, това са продукти, които може да продавате много лесно, а комисионната която ще Ви даваме е повече от страхотна!Но първо, кои сме ние?


Фирма Реакшън присъства успешно повече от 20 годинина американския пазар, а от 2007 година и в България - град Варна. Основната й дейност е свързана с продажба на едро и дребно, както и внос и износ на маркови часовници и луксозни бижута. Продуктовoто портфолио на фирмата включва богат избор от маркови и висококачествени дамски и мъжки часовници и бижута.


Фирмата е официален представител и вносител за България на световно известните марки, като Bering, Breil, Ice Watch, Fendi, Nixon, Lacoste, Cluse, както е и търговски представител за град Варна на следните марки часовници TW Steel, Hamilton, Ingersoll, Invicta, Bruno Sohnle, Mathey Tissot, Marvin, Roamer, Jacques Lemans, Rotary, Seculus, Junghans, Ice Watch, Police и Fossil.Какво представлява тази афилиейт програма?


Афилиейт програмата е форма на сътрудничество, което Ви дава възможността да печелите неограничени допълнителни доходи, като рекламирате нашите продукти на свои приятели, познати и последователи, без риск, без магазин, без клиентско обслужване, нито обработване на поръчки.За кого е предназначена афилиейт програмата?


Програмата е подходяща за всеки, който желае да спечели допълнителни доходи. Ако имате профил в социалните мрежи, уебсайт или просто имате познати, които търсят да си закупят часовник или бижу, то Вие сте на правилното място.


Всичко е много просто, препоръчвате нашите часовници и бижута, чрез Вашата индивидуална връзка и получавате 10% за всяка успешно завършена поръчка, дори и да не е направена при първото посещение – всяка покупка направена в рамките на 30 дни ще Ви донесе комисионна. Системата е автоматизирана, което гарантира напълно точно отчитане на продажбите.


Пример: Ако чрез Вашият линк е направена поръчка за часовник на стойност 200 лева, то автоматично към Вашия профил ще се добави комисионна от 20 лева. Супер, нали?Как да започна?


За да започнете да рекламите продуктите чрез нашата афилиейт програма е необходимода се регистрирате в нея ОТ ТАЗИ ВРЪЗКА. Регистрацията е напълно безплатна, без месечни такси или други скрити такси.


След като направите Вашата регистрация ще получите имейл за потвърждение на посоченият от Вас имейл адрес. Сега единствено остава да влезете в профила си от тази връзка и да си вземете линка, който е в секция "Tracking Инфомация".

Вече сте готови, може да предалгате наши продукти на семейство и приятели или просто на някой в нужда от нов часовник, пазарувайки от Вашият линк те ще получат 10% отстъпка за избраният артикул. Може да  добавите този линк в началната страница на Вашите профили във Фейсбук или Инстаграм или да споделяте впечатления от нашите продукти под формата на публикации, като предлагате на Вашите приятели и линк за отстъпка. 


Пример: Ваш приятел иска да си закупи часовник, обаче не знае къде да намери официален дистрибутор на маркови часовници. Вие му давате вашият линк и той може чрез него да разгледа пълната гама от часовници в нашият магазин, а и да получи часовника с допълнителни 10% отстъпка чрез Вашият линк. За да се регистрирате в нашата афилиейт програма, моля ПОСЕТЕТЕ ТАЗИ СТРАНИЦА. Ако сте нови в тази сфера или се нуждаете от повече информация, моля свържете се с нас чрез нашата страница за контакти.